Dansschool Kralingen beschikt over een selectie met extra gemotiveerde dansers van tussen de 16 en de 35 jaar. Deze selectie doet mee aan wedstrijden, danst in prachtige producties en treed op tijdens events en festivals. Dit jaar heeft onze groep met Fred van Leer, Gerard Joling en bekende q-Music DJ’s opgetreden.

Van de leerlingen van deze speciale (competitie) groepen wordt meer verwacht en geëist dan van leerlingen die alleen reguliere lessen volgen. Het is verplicht om meerdere lessen per week te volgen, minimaal 3 (waaronder jazz, klassiek of contemporary/modern en hiphop).

Naast theatervoorstellingen, producties voor kleine en grote evenementen, wordt er ook getraind voor wedstrijden. Repetities kunnen lang en zwaar zijn. Wij gaan er vanuit dat je fit bent en goed voor jezelf (lichaam en geest) zorgt en… Know your terminology (je weet wat een pliè is, een pirouette, een tendu etc.).

Naast danstalent is gedrevenheid essentieel voor de ontwikkeling en het bereiken van resultaat. Wij verwachten dat leerlingen zich gemotiveerd blijven inzetten, ondanks mogelijke tegenslagen. Er wordt dus meer dan volledige inzet verwacht. Als je echt passie hebt voor dans en op dat toneel/podium wilt staan, hoort dat absoluut geen probleem zijn.

Lestijden

Zaterdag
12:15 pm - 14:30 pm

Informatie

Docent
Fleur en Anika
Prijs
€90,-
Categories