Dag activiteiten kamp

Dans-activiteiten kamp 2017

Beschrijving:

Dansschool Kralingen organiseert een spetterend dagactiviteiten danskamp deze zomer in Rotterdam. Van maandag 7 augustus tot en met donderdag 10 augustus 2017 organiseert Dansschool Kralingen een spetterend dagactiviteiten danskamp waarbij plezier voorop staat. Het danskamp is bedoelt voor jongens en meisjes van 4 t/m 14 jaar. De aangemelde kids worden verdeeld in groepen die samengesteld worden afhankelijk van de leeftijd. Iedereen kan zich aanmelden, ook als je geen vaste leerling bij ons bent.

Docenten
Onder leiding van onze leuke en professionele docenten krijg je vier dagen lang tussen 08.30-16:00 uur allerlei activiteiten aangeboden die met dans te maken hebben.

Dansen, film kijken, theater maken, zingen en knutselen...

Je krijgt in groepsverband les in verschillende dansstijlen zoals: ballet, jazz, modern, hiphop, latin en dansexpressie. Je zult samen met anderen een dansgroep vormen met wie je een te gek dansstuk gaat instuderen. Daarnaast gaan we zingen, theater maken, film kijken, knutselen en spelen. We sluiten de week af met een spectaculaire eindpresentatie.

Eten en drinken
Wij zorgen elke dag voor een lekkere lunch, een snack in de ochtend, een snack aan het einde van de middag en iets te drinken voor tussendoor. De lunch, de snacks en het drinken zijn bij de kosten inbegrepen.

Locatie:
Weteringstraat 275 3061 PN Rotterdam

Heb je een broer of een zus die ook mee wilt doen met het activiteiten kamp? Elk 2e familielid ontvangt 20% korting op het inschrijfgeld. Let op! Er is geen stapelkorting mogelijk, elk extra familielid ontvangt maximaal 20% korting. Stuur ons een e-mail met als onderwerp 'danskamp familielid' naar info@dansschoolkralingen.nl

Wil jij 4 dagen lang samen met ons genieten van dans en alles daar omheen? Meld je dan snel aan! Meer info? Heb je nog vragen over het dagactiviteiten danskamp? Stuur ons een e-mail met als onderwerp 'danskamp' naar info@dansschoolkralingen.nl

Onze excuses, maar de aanmelding voor dit event is afgesloten.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso

Leave a Reply