Beleef Kerst in de Lusthofstraat

Zaterdag 16 december, 10.00 tot 17.00 uur

De gezelligste winkelstraat van Rotterdam is ook dit jaar tijdens de feestdagen ondergedompeld in warme sferen. Op 16 december is er een feestelijke kerstmarkt op de Lusthofstraat!

De jaarlijkse kerstmarkt is voorzien van houten kersthuisjes, gezellige kraampjes en foodtrucks waar het publiek kan genieten van diverse proeverijen en presentaties. Op het centrale podium komt het vrouwenkoor De Krijsende Krengen optreden. Naast dit spektakel worden verschillende dans & muziek performances gepresenteerd én vindt er een modeshow plaats.

Bezoekers kunnen rekenen op feestelijke entertainment, leuke presentjes voor onder de boom, hapjes, opwarmende drankjes én natuurlijk voor een knuffel met de Kerstman!

Optredens
Dansschool Kralingen verzorgt tussen 1400 en 1600 uur dans optredens die mede mogelijk gemaakt worden door feestkleding365. zie website https://www.feestkleding365.nl/

Kraampjes
In de vele kraampjes treft u de winkeliers of hun personeel. En om hun klanten in de kerstsfeer te brengen zullen zij hapjes, drankjes, staaltjes, bloemetjes, snoepjes, e.d. uitdelen.

Kerstmuziek
Vanuit speakers in de hele straat zal kerstmuziek klinken en van de kou hebt u geen last, want heaters zorgen voor warme gezelligheid in de straat.

Kinderen
Voor het vermaak van de kinderen is er een ouderwetse zweefmolen, een springkussen, schminken in kerstsfeer en natuurlijk komt ook de kerstman op bezoek.

Poffertjes
Naast de traktaties van de winkeliers kunnen de bezoekers van Beleef de Kerst ook genieten van lekkere poffertjes, crêpes en overheerlijke glühwein.

Leave a Reply