Audities op 29 September

Audition and have the time of your life! September 29, 2018.
Wij (No Roots Studios) zijn opzoek naar dansers (m/v) vanaf 16 jaar en ouder voor onze productiegroep (leertraject). Is dansen je passie, ben je leergierig, toegewijd, gedisciplineerd, gemotiveerd, wil je niets liever dan op het podium staan, optreden op bijzondere locaties/evenementen, wedstrijden doen en jezelf laten zien? Kom dan op zaterdag 29-09-2018 van 11:45 t/m 14:45 auditie doen (11:15 aanwezig zijn en vergeet je hakken niet). Extra ervaren en getalenteerde dansers maken bovendien kans om in onze elite groep te komen en daadwerkelijk voor ons te werken (betaalde opdrachten).

Van de leerlingen van de productiegroep wordt veel meer verwacht en geëist dan van leerlingen die alleen reguliere lessen volgen. Het is verplicht om meerdere lessen per week te volgen, minimaal 3 (klassiek ballet, jazz, modern en/of hiphop). Naast theater voorstellingen, producties voor kleine en grote evenementen, zal er ook getraind worden voor bijvoorbeeld een wedstrijd. Ook produceren wij vanaf volgend seizoen onze eigen shows!

Naast danstalent zijn gedrevenheid, toewijding en discipline essentieel voor de ontwikkeling en het bereiken van resultaat. Wij verwachten dat leerlingen zich gedurende het seizoen gemotiveerd blijven inzetten, ondanks mogelijke tegenslagen. Er wordt dus meer dan volledige inzet verwacht. Als je echt passie hebt voor het dansvak hoort bovenstaand absoluut geen probleem te zijn.

Maandelijkse bijdrage: €75,- (automatische incasso)

Waar betaal je voor?
– hiphop les (1x p.w. 60 min)
– jazz les (1x p.w. 75 min)
– commercial jazz (1× p.w. 75 min)
– klassiek ballet (1x p.w. 75 min)
– modern/contemporary (1x p.w. 75 min)
– high heels (1x p.w. 60 min)
– repetities (2 tot 3 uur p.w.)
( 6 verschillende lessen per week waarvan 3 verplicht en repetities) Totaal aantal trainingsuren per week= 6 tot 10 uur per week.
– registratie wedstrijden
– gegarandeerde podiumervaring

Kledingvoorschriften/benodigdheden/zelf in bezit of aanschaffen:
– zwart balletpak spaghetti bandjes
– huidkleurig ondergoed
– huidkleurige NET panty
– dans hakken (minimaal 6,5 centimeter)
– kniebeschermers
– Dance by No Roots Studios hoodie

Auditie:
11:15 t/m 11:35 – registratie en nummer
11:45 t/m 12:45 – high heels (commercial)
12:45 t/m 13:45 – modern/techniek
13:45 t/m 14:45 – repertoire
Kleding tijdens de auditie: GEEN booty shorts please! Haren uit het gezicht, geen bodylotion, geen oorbellen.
Wil jij extra goed voorbereid aan de auditie en de rest van dit avontuur beginnen, kom dan alvast ballet, jazz, high heels of modern doen.
Interesse? Stuur een mail naar info@dansschoolkralingen.nl onderwerp: auditie 29 september 2018

Leave a Reply