AUDITIE: 4 September 2021

Op 4 september is het zover, dan houden wij een auditie voor onze selectiegroep.

De selectiegroep (onder begeleiding van Anika Cingöz) is een traject voor jonge dansers die meer uitdaging willen, die een passie voor dans hebben en graag hun talenten verder willen ontwikkelen. De selectiegroep is ook aan te raden als voorbereiding op een dansvakopleiding.

Uiteraard is dans het uitgangspunt, maar de selectiegroep is meer dan dans alleen, er wordt ook volop aandacht besteed aan show en presentatie. Er wordt ingegaan op techniek, muzikaliteit en uitstraling. En af en toe uit je comfortzone stappen en het avontuur aangaan.

De nadruk ligt op hedendaagse dans; klassiek ballet, contemporary/moderne dans, commercial jazz, tap en/of hiphop.

Als selectiegroep danser doe je veel podiumervaring op in de vorm van wedstrijden, studiopresentaties, voorstellingen in het theater, videoclips, dansen op kleinere evenementen en de mogelijkheid voor een stage bij onze choreografen en professionele danseressen.

Regelmatig worden open lessen georganiseerd, zodat de ouders en andere belangstellenden de vorderingen kunnen bekijken.

Wanneer je in de selectiegroep zit (zaterdag) is het verplicht om minstens 2 andere danslessen te volgen.
Je volgt sowieso de jazz les van Jimmy Raedts. Het is voor ons belangrijk dat je er in de lessen die je volgt verzorgd uitziet.

Wil je meer met dans en jezelf allround ontwikkelen op het gebied van dans? Beschik je over doorzettingsvermogen en ben je leergierig? Doe dan mee met de selectiegroep dans. Aanmelden kan via: info@dansschoolkralingen.nl
Onderwerp: Auditie 4 Sept

Dag: zaterdag 4 Sept 2021
Tijd: 10:30 t/m 13:30
Docenten en lessen: Commercial jazz – Jimmy raedts, selectie training Anika Cingöz, choreograaf en leidinggevende Fleur Fonteijn

Leave a Reply